Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики: Затверджено Порядок створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб

23 Вересня 2016, 12:49

Кабінет Міністрів своєю постановою затвердив Порядок створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб. Мінсоцполітики розробило цей проект акта з метою врегулювання питань забезпечення єдиного державного обліку фізичних осіб, які є внутрішньо переміщеними.

Зокрема, Порядок визначає умови створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб для центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, внутрішньо переміщених осіб або їх законних представників, громадських об’єднань, волонтерських, благодійних організацій, які надають адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам.

У Мінсоцполітики наголошують, що реалізація постанови сприятиме проведенню процедури обліку внутрішньо переміщених осіб та повноцінному виявлянню їх потреб і намірів, що дозволить внутрішньо переміщеним особам у повній мірі реалізувати свої права та свободи.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/10457.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове